dimecres, 21 d’abril del 2010

Aquest diumenge 25-A, decidim!



Ja queden pocs dies per a la celebració de la consulta per a la independència al municipi de Cornudella, i la plataforma ALBARCA-CORNUDELLA-SIURANA, DECIDIM! prepara les seves darreres accions per motivar que tothom participi aquest proper diumenge 25-A.

Aquest dimecres 21, i coincidint amb la celebració del mercat a la plaça de la Vila, s’ha organitzat la taula per exercir el dret a votar anticipadament, i s’ha fet el primer recompte provisional d’índex de participació, que se situa en el 8%.

La tercera tanda de les consultes sobre la independència, en què hi ha cridats a les urnes un milió i mig de votants de dos-cents dotze municipis, ja ha entrat en la fase decisiva. A Cornudella s’han preparat una sèrie d’actes per animar que tots els majors de 16 anys puguin vindre a votar al col·legi electoral que s’haurà habilitat a l’Ajuntament de la Vila és de les 9 del matí.

El 25 d’abril, a partir de les 12,30 hi haurà cercavila amb el gegants de Siurana i els grallers de Cornudella. A la 13,30, vermut popular per a la independència. A partir de les 6 de la tarda xocolada per a tothom i jocs populars per als més petits. Tots els actes tindran lloc a la placeta davant de l’antic CAP.

Us hi esperem… i sobretot VINE I DECIDEIX!

Es podrà votar durant tot el dia, des de les 9 del matí a les 8 del vespre i per poder votar cal acreditar la identitat mostrant el DNI, carnet de conduir, passaport o targeta de residència. En cas que estigueu empadronats a Cornudella i no consti en cap dels documents citat caldrà portar el full d’empadronament.

ALBARCA-CORNUDELLA-SIURANA, DECIDIM!

acisdecideixen@gmail.com