dijous, 18 de març de 2010

Albarca, Cornudella i Siurana decidim!


El 25 d’abril tu també pots decidir

La comissió organitzadora de la Consulta sobre la independència constituïda a Cornudella aquest mes de març continua treballant per organitzar el referèndum el proper dia 25 d’abril. S’ha acordat que el lema de la campanya inclogui els tres pobles del municipi i ja tenim el logo de la plataforma: “Albarca-Cornudella-Siurana decidim!”.
De moment la consulta compta ja amb el suport de diverses associacions del poble: el Grup Sardanista Montsant, el Centre Excursionista de Cornudella, la revista la Tralla, la Carxana, l’Associació de Defensa Forestal de Cornudella, el Gegants de Siurana, entre d’altres, i continua summant adhesions.
La diada fixada per la consulta és el dia 25 d’abril, però es podrà votar anticipadament els dies previs a la consulta. Al nostre municipi es podrà fer, a la plaça de la Vila de Cornudella: els tres dissabtes d’abril (3, 10 i 17) de 12 a 2 del migdia, i el dimecres 21, dia de mercat (d’11 a 1).
En breu, anirem informant de les activitats organitzades, però si esteu interessats en ser voluntaris de la campanya, podeu contactar amb nosaltres al:
acisdecideixen@gmail.com

Tu també pots decidir i comptem amb tu per fer-ho possible!