dilluns, 30 de març del 2009

Montsant, descobreix-lo!

Roca Falconera, Montsant.

Aquest passat dissabte 28 de març ha començat la campanya impulsada des del Parc Natural de la Serra de Montsant que té com a objectiu donar a conèixer el valuós patrimoni natural, històric i cultural d’aquest espai protegit, així com la diversitat de llocs interessants i emblemàtics que integra la serra.
Aquesta sisena edició de la campanya Descobreix el Parc Natural de Montsant ofereix la possibilitat de participar en diverses activitats, al llarg de tot l’any i de la mà de les empreses col·laboradores del Parc –Pedrenca, Catsud i El Brogit Guiatges-, podrem anar descobrint i gaudint de Montsant a partir dels tallers naturalístics, excursions familiars, sortides nocturnes, guiatges en anglès i senderisme interpretatiu.
Aquest any, a més, des del Parc Natural de la Serra de Montsant s'organitzen una sèrie d'activitats per divulgar els diversos projectes de conservació tant a nivell de patrimoni natural com cultural que es realtizen des de l'equip de gestió del Parc. Al mes de maig, i en motiu del Dia Europeu dels Parcs, se celebrarà la V Festa de l’Arbre al CEIP Serra Major. Destaca especialment la celebració de la V Nit catalana dels ratpenats, que tindrà lloc a la Vilella Baixa el dia 8 d'agost.
La cloenda de les activitats d’estiu tindran lloc a
Cornudella de Montsant el 29 d'agost amb la diada Gaudeix del Parc en família, on grans i petits podran participar dels tallers, excursions i activitats organitzats per aquesta ocasió.
Totes les activitats -excepte el curs d'ornitologia i l'activitat del GEPEC- són gratuïtes i cal inscriure's prèviament.
Podreu consultar tota la programació de la campanya Descobreix el Parc Natural de Montsant a www.parcsdecatalunya.net.

1 comentari:

Anònim ha dit...

els millors moment de la meva vida els e pasat caminat per aquesta serra tan magica i que tan estimo i respecto