dissabte, 3 d’abril del 2010

Comença el vot anticipat


Ahir dissabte 3 d’abril es va donar el tret de sortida als actes organitzats per la plataforma Albarca, Cornudella i Siurana decidim! constituïda per promoure la consulta per la Independència que se celebrarà el proper 25 d’abril.

Durant aquest setmana s’han penjat a Cornudella les pancartes que anuncien el referèndum, s’han repartit cartells per les botigues del poble i totes les cases del poble han rebut el díptic informatiu de la campanya on s’explica clarament el funcionament d’aquesta consulta. També trobareu vidrioles repartides per diferents establiments del poble on podreu col·laborar per finançar la consulta. A Albarca s'han repartit també díptics i hi ha una vidriola per si voleu col·laborar en les despeses de l'organització de la consulta.

La pregunta a respondre en referèndum del 25 d’abril és “Està d’acord que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?”. Les opcions de vot seran Sí, No o en Blanc.

Podran votar els majors de 16 anys i per acreditar la identitat caldrà mostrar el DNI, el carnet de conduir, el passaport o la targeta de residència. En el cas que estigueu empadronats a Cornudella de Montsant i no consti en cap dels documents citats caldrà portar el full d’empadronament.

Es podrà votar anticipadament a les porxades de la plaça de la Vila de Cornudella tots els dissabtes del mes d’abril de les 12:00h a les 14:00h i el dimecres 21 d’abril –dia de mercat a Cornudella– de les 11:00h a les 14:00h.

Si a algú no li va bé votar cap dia dels anticipats o el dia de la Consulta poseu-vos en contacte amb la comissió mitjançant el correu electrònic. Si voleu fer-vos voluntaris i participar activament en l’organització de diversos actes i la Consulta, només cal que ens escriviu a:

acisdecideixen@gmail.com