dimarts, 18 d’agost del 2009

Imatges de la festa major

Enguany ha fet 25 anys de la recuperació de la Festa Major del poble. El 1984 fou any de la memorable actuació del Brivalls de Cornudella a Albarca i de la primera tirada de bitlles, una activitat que s'ha consolidat com un dels referents de la nostra petita celebració.
Aquestes són algunes imatges que ens ha deixat l'edició d'enguany, a més de l'estrena dels nanos: el concert a l'església, el joc de pistes, la tirada de bitlles o la presentació en societat –si més no, de cara als pobles de la rodalia– dels nanos a l'aplec de la Mare de Déu de Montsant.



El concert a l'església



Dues engrescades participants al joc de pistes



La tradicional tirada de bitlles



La fotografia de grup, a l'acabar les bitlles



Els nanos dalt a l'ermita de Montsant



Onze noies amb el nom de Montsant van pujar a Montsant el dia 17. A la foto –hi manca la Montsant Fonts– acompanyades de la Montsant, personatge festiu, a la porta de l'ermita.


La festa s'ha acabat i ens ha deixat amb ganes de fer més coses durant tot l'any, de trobar-nos els grans i que la canalla jugui –per uns dies, per unes hores– aquest col·lectiu de persones que, amb feines i lloc de residència diversos, compartim el gust per fer vida al poble.

2 comentaris:

Maite Blay ha dit...

Bon reportatge, sí senyor.

Unknown ha dit...

Ha estat una sorpresa descobrir aquesta festa i la revista la Carxana. Felicitats.