diumenge, 8 de febrer del 2009

Una nova xarxa d'aigua

Aquest matí ha tingut lloc, a l'Ajuntament de Cornudella, una reunió informativa, a la qual havien estat convocades totes les persones amb casa a Albarca. S'hi ha parlat, fonamentalment, de les obres per poder portar l'aigua corrent, en condicions, a totes les cases. Aquest estiu, amb la construcció d'un nou dipòsit prop del mas del Lluc, que envia l'aigua cap a l'antic dipòsit del poble –al Pla del Castell–, es va garantir el subministrament d'aigua a la població. L'antiga xarxa, però, només arriba a algunes cases i ara se'n fa una de nova, d'acord a la normativa vigent.

Com que el poble es troba bastit, en bona part, sobre pedra, els treballs per les rases són lents i per això la circulació de vehicles pel poble –i cap al peu de Montsant– es veurà afectada durant unes setmanes. Es preveu que fins a mitjan abril. Cal tenir en compte que, quan la màquina treballi al carrer de la Plaça, prop de l'església, no es podrà entrar al poble (probablement, a començaments d'abril).

L'alcalde, acompanyat del regidor responsable de les obres, ha informat d'altres millores previstes per al nucli de població i ha manifestat la seva intenció de convocar, d'aquí uns mesos, una nova sessió quan es puguin concretar projectes com els del clavegueram, la recollida de brossa o la millora dels carrers, amb voluntat de comptar amb l'opinió del veïnat.



La màquina treballa ara al camí de dalt